Producenter af hundefoders CSR løftes via video

21026
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Corporate Social Responsibilty – CSR eller social ansvarlighed er meget vigtigt for virksomheder i den vestlige verden. Tiden, hvor profit og maksimal udnyttelse af markedsressourcer var sagen, er fordi, og i dag påtager mange danske virksomheder sig ansvaret for det marked, det nærmiljø eller deres slutkunder.

Hos Essential Foods har mange i mange år fokuseret på at producere hundefoder af høj kvalitet. Samtidig har man haft fokus på at redde mange af menneskets bedste firbenede venner verden rundt. Således giver Essential Foods årligt produkter og donationer til en samlet værdi af over 500.000 danske kroner.

Donationerne kan komme i form af det sunde hundefoder, som Essential Foods producerer ud fra deres BOF-princip, hvor dyrenes naturlige blodsukkerbalance er i centrum. Disse donationer er naturligvis en vigtig del af dels CSR-strategien om at gøre noget godt, men også en vigtig del af PR-arbejdet, hvor det handler om at opnå positiv omtale af de indsatser man gør i markedet.

Således ses nedenfor et eksempel på, hvordan CSR-arbejdet kaster omtale af sig ude i markedet. Hos Mariannes Dog Food Bank hjælper gadehunde i Bosnien og Herzegovina tilbage til et bedre liv efter mange år med kummerlige forhold. Hertil har Essential Foods doneret hundefoder, deres kattemad og det BOF-baserede hundemad gennem flere år, ligesom der er blevet doneret godbidder.

I videoen nedenfor ser vi hvordan Marianne med simple videoværktøjer har produceret en let video, som viser, hvor stor gavne de hjemløse hunde i Bosnien og Herzegovina har haft af de donationer de har fået fra Essential Foods.

På den måde lever budskabet om Essential Foods fortræffeligheder videre i de ambassadører, der skabes, når man involverer sit brand i for eksempel som her udsatte hunde.

Mange virksomheder kunne lære mere af denne strategi, da den viser hvor videoproduktion på et skrabet budget bliver en naturlig forlængelse af virksomhedens brand.