Videoer sælger oplevelser

2079
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Et billede siger mere end 1000 ord, og en video er mange tusinde billeder, så hvis man vil have sit budskab ud, er en video ofte en rigtig god metode. Rejseselskaberne er blandt dem der har været gode til at bruge videoer i deres online markedsføring. Man kan beskrive meget om en destination eller et hotel med ord, og man kan komme langt med billeder, men hvis man vil give et helhedsindtryk, er det langt mere effektivt at benytte en video.

Udover rejseselskaberne er der også mange hoteller, der er begyndt at præsentere deres steder ved brug af videoer, da disse kan give et meget bedre indtryk. Har man en god video er derfor lettere at få folk til at træffe en beslutning, uden at skulle bruge en masse ord på at overbevise dem, at det er det rette.

Især hvis stedet også tilbyder kurser og konference, kan det være en god ide, at få vist området med en video, da beslutningstagerne ofte ikke har voldsomt god tid til at lave research og hurtigt kan gå videre til noget andet, hvis de ikke finder den information de søger.

Hindsgavl Slot der udover at være et kursussted, også kan bruges til konferencer, ligesom private kan komme og spise og overnatten, er blandt dem der har taget det alvorligt, og virkelig har formået at præsentere hele slottet om området omkring det, så man har alle de informationer, man skal bruge.

Det er naturligvis noget der er forbundet med en udgift at få lavet materiale som dette, men den markedsføringsmæssige værdi det har, er i langt de fleste tilfælde langt højere end det faktiske udgift, og derfor er det penge, der er givet rigtig godt ud.