Videoer øger placeringen i Google

1566
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Overskriften snyder måske lidt. For det er naturligvis ikke rigtig at videoer ene og alene er med til at få dig frem i Google. Men det at brugeren bliver længere på siden, for at se videoen, øger det troværdigheden af siden, og Google ser dette som en stor værdi. Vi har taget et kig på en side som bruger video lidt alternativt, og ser på hvad der virker ved den måde.

Siden vi vil fokusere på i dette indlæg, er rabatbanditten.dk, som er en stor portal det har samlet rabatkoder til et utal af sider. En af deres mest populære rabatkoder er til Wupti.dk, som er en online elektronikbutik. Wupti.dk havde et stort fokus på black friday sidste år, og det er netop black friday siden på rabatbanditten vi skal tage et kig på. Siden er en underside til forsiden på rabatbanditten.dk, og indeholder en masse god tekst og data, som beskriver begrebet black friday. For at bevare læsevenligheden er der i teksten et par gode diagrammer, og et par sjove videoer, bl.a. denne, som er fra USA, hvor folk kommer op at slås pga. de gode tilbud.

Video virker bare

Google kommer hele tiden med opdateringer om hvordan deres algoritme forandre sig. En ting som de har haft fokus på længe er brugervenlighed, og her er videoer en god hjælper. For at Google kan måle om siden er brugervenlig, crawler de siden, og finder ud af hvad den rent faktisk indeholder. Derudover ser de meget op hvor lang tid de enkelte besøgende befinder sig på siden, og bruger det som en stor faktor. Med video er den besøgende “fangede” på siden, og ønsker at blive. Det er selvfølgelig altafgørende at videoen er godt indhold og ikke få brugeren til at lukke ned med det samme.