Videoer kan sælge dansk design

1890
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Dansk design er populært som aldrig før. Der har altid været prestige i Fritz Hansens lækre produktioner af blandt andet Arne Jacobsen designs som Ægget og andre af de store designklassikere. I langt de fleste tilfælde vil det være en større økonomisk beslutning, hvis man skal købe Ægget eller lignende, der typisk koster på den gode side af 50.000 kroner alt efter model, stof og så videre, men eksempelvis i læder koster 66.000 hos Livingshop.dk

Derfor er der også mange, der gerne vil se den i “levende live”, inden de beslutter sig for om det er der de skal smide en god portion af deres opsparing i et møbel. Alt efter hvor man i landet man bor, kan der dog være langt til den nærmeste forhandler af disse, og det kan hurtigt blive en mindre dagsrejse.

Fritz Hansen vil naturligvis gerne gøre det let for potentielle kunder at beslutte sig om, hvorvidt de skal købe produktet uden nødvendigvis at have set det fysisk. En af måderne de gør dette på, er ved at lave lækre produktvideoer, hvor de præsenterer deres modeller og gør dem utrolig indbydende.