Video til sundhedssider

1346
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange hjemmesider som gerne vil beskrive meget og forklare forskellige behandlingsmuligheder kan hurtig blive meget teksttung. Her er video et rigtig godt værktøj til at fastholde brugeren og til at forklare forskellige, i det her tilfælde, behandlinger. Vi har taget et kig på forskellige sider inden for sundhed, og kommer med gode og dårlige eksempler her i artiklen.

Vores alle sammen sundhedsside, vores læge online, netdoktor.dk, bruger video i et fint omfang. I øjeblikket henviser de fra forsiden til en video om håndhygiejne, som skal forebygge influenza epidemien som er på vej. Den kommende epidemi vil især være hård ved børn og ældre, har Statens Serum Institut varslet. Ved at få styr på håndhygiejne, kan du mindske smitterisikoen betydeligt, og de har så i den forbindelse lavet en video som viser og fortæller hvordan du vasker hænder helt korrekt. Se den her business.facebook.com/netdoktor.dk/videos/1477170972297060/

Akupunktur klinik gør det godt med video

En af landets førende akupunktur klinikker Boel Akupunktur har forstået at bruge video effektivt på deres hjemmeside. Under hvert emne eller behandling har de sat videoer ind med patienter som forklarer om deres forløb med akupunktur. Ligeledes har hjemmesiden også forstået at bruge billeder visuelt, til at forklare de forskellige sygdomme og behandlingsmuligheder. Se f.eks. siden om AMD øjenbehandling her.

En anden side som omhandler behandling af fibromyalgi, hvor tæller en tidligere patient at hun blot efter 5 behandlinger med akupunktur ikke led at fibromyalgi mere. Fibromyalgi er en betegnelse for en sygdom som giver patienter konstant smerter i muskler og led, uden af patienten nødvendigt havde foretaget sig noget. Patienten som udtaler sig på videoen her, har kombineret behandlingsforløbet i akupunktur med mild motion og nogle kosttilskud, som akupunktøren anbefalede. I et forløb med akupunktur skal man have én behandling af cirka 45 minutter per dag 5 dage i træk. Det vil skabe en positiv effekt f.eks mindre smerter, mere energi i hverdagen. Hvis det ikke er bedre efter de fem gange stoppes behandlingsforløbet, og alternative metoder tages i brug. Se videoen her.