Video til specialløsninger

1742
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange brancher har forstået vigtigheden i at tilbyde besøgende videoindhold på deres hjemmeside. Det er ikke kun for borgernes skyld at man skal have video på hjemmeside, der ligger en masse skjulte, men utrolige brugbare elementer i at have diverse videoer på sin hjemmesiden. Her i artiklen giver vi et par eksempler på en virksomhed der bruger videoer godt.

abakion.dk kan du finde masser af guides og produktvidoer som bekskrivler hvordan de forskellige fukntioner bruges i diverse programmer. Abakion er en af landets førende inden for standardløsninger med Microsoft Dynamics NAV Online. Ud over Microsoft Dynamics NAV, derudover er Abakion også specialiserede i både Microsoft Dynamics CRM og Power BI, som er et Excel-værktøj til rapportering og analyse. Virksomheden har været på markedet siden 2000 og er i dag vokset til, at være en virksomhed med over 60 medarbejdere.

I deres afsnit om Microsoft Dynamics 365 har virksomheden lagt 6 videoer ud af de forskellige systemer, som giver et godt overblik over funktionerne. Se et eksempel her:

Succesfulde med webinar

Udover en masse gode videoer om hvordan løsningen virker, tilbyder virksomheden også webinar inden for Excel Power BI til Dynamics NAV og CRM. Webinaret finder sted tirsdag d. 27/12 fra 9.00 – 9.30, hvor Jens Ole Taisbak underviser. Formålet med webinaret er at skabe effektive rapporter og analyser i Excel – med data fra Dynamics NAV, CRM, og mange andre datakilder i netop din virksomhed.

Start videoer automatisk

En rigtig god idé er at starte videoerne automatisk på hjemmesiden. Det gøres meget nemt på følgende måde:

En video som er lagt op på youtube, kan du nemt dele ved at klikke på delknappen, og få følgende kode: “www.youtube.com/embed/JD3Fa9ybIlE”, hvis du indsætter koden “?rel=0&autoplay=1″ inde i indlejringskoden som her :

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/JD3Fa9ybIlE?rel=0?rel=0&autoplay=1″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

På den måde afspilles videoen automatisk og får brugere til at blive længere tid på siden, hvilket gavner optimeringen af siden, rent organisk.