Video til håndværkerbranchen

1025
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange håndværkere kæmper om at få besøgende ind på deres side og har svært ved at komme frem i søgeresultaterne. De fleste kan ikke knække kode og kæmper en kamp, om kunderne. Vi har samlet et par eksempler sider som gør det godt, og sider som gør det mindre godt.

Konkurrencen blandt håndværkere er stor og kampen om at ligge bedst placeret på Google er hård. En stor fordel for at blive betragtet som et vigtigt resultat ved Google, er at du har godt indhold. Brugere elsker videoer og video er godt indhold.

Gør-det-selv videoer virker, men..

Mange håndværkerfirmaer er begyndt at benytte gør-det-selv videoer på deres hjemmesider, og har stor succes. Nogle vil tænke, “hey, det er da dumt at en håndværker at lave gør-det-selv videoer på deres hjemmeside, så laver kunder da bare tingene selv”, men det er langt fra tilfældet. Ud af til virker det som en god service, og kunden får følelsen af at virksomheden vil hjælpe en, og det vil de også. Men mange opgaver er alligevel så omfattende at kunden til sidst vælger at få håndværkeren til at gøre arbejdet.

Når en video af afspilles på en hjemmeside bliver kunden på hjemmesiden, og det gavner troværdigheden til siden.

Eksempel på video til gulvafhøvling, er denne video som beskriver hvordan man selv kan slibe gulvet.

Problemet med denne video er at en gulvafslibning er ofte for omfattende til at udføre jobbet selv, og man kontakter en professionel, hvilket nok også er hensigten med videoen.

Spar ikke pengene her

På netop gulvafhøvling er det ikke værd at spare penge, på at gøre det selv. En gulvsliber er den kvarte tid om at udføre arbejdet, og rydder pænt op efter sig. Hvis du selv kaster dig ud i at slibe gulvet, støver det i alle hjørner og kanter, og det kan være umuligt rydde op, hvis du ikke har dækket ordentligt af.