Video kan forklare ting, du ellers ikke forstår…

1797
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Kender du det, at du bliver bedt om at forklare noget komplekst og svært. Ofte så munder det ud i en halvhjertet forklaring, hvor modtageren ikke rigtig forstår, hvad det er, der lige bliver sagt. Måske sidder du i din virksomhedskommunikation med et emne så komplekst, at det kan være svært at forklare med ord. Video kan være løsningen på netop den udfordring…

For mange virksomheder, som sælger komplekse produkter, så kan videoer virkelig være et godt værktøj. Lad os prøve at tage et eksempel. ERP systemer er en af de slags ting, som alle virksomheder har behov for, men som ingen ikke rigtig ved, hvad er. Og vil mange have forklarer hvad ERP er, så kan man enten læse den lange artikel i linket, eller se den korte video. For en virksomhed som håndterer ERP kan det faktisk være en rigtig god idé, at kombinere de to virkemidler.

For nogle brugere vil videoen være den rette formidling, mens den lange artikel vil være givtig for andre. Det gode ved at inddrage video i virksomhedskommunikationen er også, at denne form for content er oplagt at bruge i sin markedsføring generelt.

Content marketing er fremtiden for vindenstunge virksomheder

For rigtig mange virksomheder vil det nemlig være fremtiden at arbejde aktivt med indhold som en del af deres markedsføring, og det er oplagt for virksomheder at byde sig til, når brugerne stiller spørgsmål omkring netop dit produkt, så skal man altså byde sig til.

Og det behøver jo ikke nødvendigvis at være ERP, man fokuserer på. Mulighederne er mange, og indholdet i videoer kan være mange. Prøv for eksempel at undersøge de indholdsuniverser som store internationale brands bygger op omkring forbrugernes spørgsmål. Det behøver ikke være relevant for netop dig, for at du kan lære af det. iRobot, som laver robotstøvsugere, har lavet videoindhold udelukkende på baggrund af brugerspørgsmål.