Video fra bostedet Vendelbo

1696
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, og en video må i så fald sige ret mange gange mere. Netop derfor er video også så godt til at præsentere ting på en kort og god måde, og ofte kan man vise meget mere i en video på et minut, end man ville kunne på mange tætskrevne A4 sider. Skal man beskrive en stemning, eller hvordan noget ser ud, kan det være svært at gøre med ord, i hvert fald hvis man vil være sikker på, at det bliver opfattet på den tiltænkte måde.

Bostedet Vendelbo, der som navnet antyder det, er det bosted i Vendelbo, henvender sig til voksne mennesker med psykiske lidelser af den ene eller anden slags. De behandler blandt andet for personlighedsforstyrrelse, PTSD, depressioner og meget andet. Det handler naturligvis i meget høj grad om, at den potentielle beboer skal have tillid stil stedet, og det skal være et sted, som virker som et sted, hvor man har været lyst til at være beboer for en periode.

Netop derfor er en video en god måde at præsentere et sådan sted, da det er lettere at få en fornemmelse for stedet, når der kommer lidt levende billeder på, fremfor det bliver beskrevet i en folder eller lignende. Herunder kan du se en præsentationsvideo fra stedet.

En anden ting der nok vejer tungt hos mange, der går og overvejer det, er at høre fra personer, der tidligere har boet på stedet. Igen giver det meget mere at se en video, end at læse en udtalelse.