Udskift de sukkerfyldte læskedrikke med kildevand

1214
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er du også én af dem som altid slukker tørsten med saftevand, sodavand eller noget andet læskende? Vi danskere elsker nemlig disse drikke. I gennemsnit drikker vi 37 liter saftevand om året samt 82 liter sodavand og derudover kommer energidrikke, iste og andre sportsdrikke ved siden af.

Du kan med fordel udskifte nogle af disse drikke med en frisk og kold Denice kildevand. Disse er fremragende alternativer til sodavand og lignende. Hav altid nogle Denice kildevand stående i køleskabet på kontoret eller i hjemmet – tag dem også gerne med farten, så du altid har noget at slukke tørsten med. Emballagen er desuden 100% genanvendelig.

Fokus på sundheden

Det kommer næppe som en overraskelse, at sodavand i store mængder er usundt. For meget sodavand øger nemlig risikoen for overvægt og giver dårlige tænder. Sodavand bør derfor ikke være noget, som man drikker til hverdag. Gør det til en vane, at det kun er når du skal forkæle dig selv ekstra.

Har du et almindeligt aktivitetsniveau, så er anbefalingen at man drikker omtrent 1,5 liter vand i løbet af et døgn. Husk derfor at drikke godt med vand i løbet af dagen, så du ikke dehydrerer og holder dig frisk.

Fordele ved at drikke vand
Der er en masse fordele ved at drikke vand. Herunder får du fire fordele, som kan overbevise dig til at drikke mere vand i hverdagen.

  • Vand hjælper mod træthed og giver et energiskud. Mange tror at sodavand er ekstra opkvikkende, men dette er kun en effekt, som holder kortvarigt.

  • Vand hjælper på fordøjelsen og diverse tarmsystemer. Derudover gør det dig mindre oppustet, hvis dette er noget, som du døjer med.

  • Vand kan hjælpe på vægttab.

  • Vand styrker dit immunforsvar og øger din sundhed. Er man dehydreret nedsætter man nemlig også kroppens evne til at bekæmpe diverse sygdomme som forkølelse og influenza.