Thrasher har digital succes

2146
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Alt efter hvor gammel du er, kan du måske huske da Thrasher begyndte at blive mainstream som et “tøjmærke”. Det amerikanske skateboarding og musik magasin udkom første gang tilbage i 1981, og magasinet blevet en kæmpe global succes.

Det er dog ikke de fysiske blade der har sikret en sund forretning for selskabet magasinet. Det er nemlig i høj grad alle de andre og omkringliggende ting, der har gjort at Thrasher og dets logo er kendt i store dele af verden.

Det er ikke mindst deres meget karakteriske logo på t-shirts og sweatshirts, der har gjort at mange (også udenfor skating kredse), kender mærket, også selvom de ikke helt hvad det står for. Det har nok heller ikke været skidt for mærkets kendskab af stjerner som Rihanna og Justin Bieber er blevet set i det, også selvom de (Thrasher) selv udtalte, at de ikke var helt vilde med at popikoner brugte deres mærke, når de aldrig havde haft noget at gøre med dem, har det nok ikke været dårligt for forretningen – Du kan købe Thrasher her.

Noget af det Thrasher har haft stor succes, modsat mange andre, er at tilpasse sig til den digitale alder, og deres Youtube, der er fyldt med videoer som denne, har langt over en million faste seere, hvilket langt overstiger antallet af abonnenter af det fysiske blade.

Deres hjemmeside er desuden blevet en større portal inden for alt fra videoer og events til events som de er med inde over, og naturligvis selve magasinet. Virkelig nogen der har formået at holde liv i brandet ved at følge med teknologien, omend de nok ikke sælger så mange af deres kompilations cd’er mere.