Styling videoer sælger produkter

2133
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At skønhedsblog og youtubere har en kæmpe betydning for mode og stil, kommer nok ikke som den helt store overraskelse for særlig mange. Der er utrolig mange bloggere og lignede der er reklamesøjler, og har en langt større indflydelse på unge forbrugere end alverdens reklamer har det.

Der er mange, der eksempelvis bruger tjenester som Pinterest og Youtube, hvis de skal finde inspiration til deres frisure og også her er der rig mulighed for at finde videoer, der viser dig lige præcis hvordan håret skal sidde.

Der er mange af de populære youtubere, der har fokus på frisører, og hvordan man styler håret, hvis man gerne vil være med på moden. De populære youtuberes videoer bliver set af millioner af brugere, og dermed kan deres holdninger til produkter betyde millioner i omsætninger.

Det kan de skrive under på på Hair247.dk der forhandler hårprodukter fra de store amerikanske producenter, kan mærke det direkte i trafikken på deres hjemmeside og søgninger, når en populære youtuber har omtalt nogle af de produkter de sælger på deres hjemmeside.

Så når videoer som denne bliver set af millioner, kan det også hurtigt betyde mange tusinde solgte voks, pomader, eller hvad de nu bruger i videoen. Det er dermed blevet en langt stærkere kanal til markedsføring eller tv-reklamer, da disse videoer bliver set igen og igen og brugt som inspiration.
Andre butikker som BellaBellacci.dk har også lignende erfaringer med videoproduktion.