Se superliga hjemme i sofaen

1352
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er mange fordele ved at se fodbold hjemme i sofaen i stedet for på stadion. Hvis du allerede har et tv-abonnement med de rigtige kaneler, så har du jo allerede betalt billetprisen. Derudover, så slipper du for at sidde i kulden på stadion, men du kan i stedet for sidde derhjemme, hvor de ristede pølser og øllene er billigere. 

Det kan også være hyggeligt at samle alle vennerne hjemme foran fjernsynet. Det skaber den helt rigtige fodbold stemning.  

Hvor kan jeg se superliga på tv?

Superliga kampene vises i dag på mange forskellige kanaler. Det kan være svært at gennemskue, hvilke kanaler de vises på. Det vil være ærgerligt at gå glip af en vigtig kamp, så her er en lille oversigt over, hvor du kan se Superliga TV. Der findes forskellige kanaler, som viser superliga kampe i tv’et, herunder: 

  • TV3 sport
  • TV3 Max
  • TV3 +
  • Canal 9 
  • Eurosport 

Du kan i dag få flere sportspakker hos forskellige tv-udbydere, og her har du ofte samlet alle ovenstående kanaler i én. 

FC København – Danmarks største klub i Superligaen

Snakker man om Superligaen, så kan man ikke komme udenom Danmarks største klub: FC København. Holdet med de mange sejre i Superliga-medaljer og pokaler har altid haft en stor rolle i fodboldens verden. På trods af deres forholdsvis korte levetid, så har det været både spændende og nervepirrende at følge holdet gennem årene. FC København har bidraget med meget spænding til fodboldfansene med deres op og nedture i Superligaen. 

Klubben holder til i Telia Parken, som har beliggenhed på Østerbro, København. Hvis du ikke vil forbi stadion for at se kampene så er der rig mulighed for at følge klubben og kampene i tv’et eller på forskellige streaming tjenester. Meget tyder på, at du ikke vil gå glip af flere nervepirrende og spændende øjeblikke i FCK.