Sådan kan du gøre din indkørsel sikker om vinteren

1259
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er mange forskellige holdninger til vinteren, for nogle er vinteten den bedste årstid, de finder sneen og det kolde rustikke vejr charmerende, og mener kun det bidrager til sæsonens idyl og hygge. Disse mennesker har kan meget muligt have ret idet det er en subjektiv holdning. Men med sne, regn og is, kommer også en risiko. For man kan desværre ikke bestemme hvor der ligger sig is og sne, et sted som er ret upraktisk at være belagt med is er ens indkørsel, idet det er et sted man færdes flere gange om dagen med både skoletaster og fødevare, og derfor helst vil undgå at falde.

Tag kontakt til din lokale landmand

Hvis du ønsker en sikker indkørsel, er det vigtig at der som udgangspunkt ikke ligger sne. Dette er der primært to årsager til, for det første kan sne i sig selv være glat, og før det andet kan sne dække glat is, som I derved ikke kan se. Falder du for hårdt kan du både risikere hjernerystelser og knoglebrud. Derfor er det en fornuftig ide at tage kontakt til den lokale landmand som kan komme med en snerydder, og fjerne sne i jeres indkørsel. Her skal I dog stadig være opmærksomme på at der stadig kan ligge lidt is og sne tilbage.

Anvend vejsalt til at forebygge is

For at få bugt med det tilbageliggende sne og is, kan det være rigtigt smart at købe vejsalt. Dette er en hurtig og effektiv måde at fjerne især is på. Det eneste det kræver er at du, når du har tid, hopper i det varme tøj, og bruger 5 min på at fordele dit salt i indkørslen. Dog skal du være opmærksom på ikke at overgøre det, idet det ikke er særlig godt for asfalt at blive saltet for meget.