Sådan kan du bruge skuret som opbevaringsrum

1080
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At finde ud af, hvordan man organiserer et skur kræver en smule tankevej, for opbevaring i skur kræver sine forbehold. Selvom opbevaringsskur kan være en vigtig del af dit organisationssystem, får de ikke altid den opmærksomhed, de fortjener. Forestil dig, hvordan det indre af dit skur ser ud lige nu. Kan du gå fra fronten til bagsiden uden problemer? Opbevaringsskure kan hurtigt blive fyldt til randen med udendørs rod, der er svært at finde eller få adgang til – plæneklippere, værktøjer, rive, skovle osv. Med et åbent, rent og organiseret skur kan du gemme genstande for at finde det, du har brug for, når du har brug for det.

Brug en magnetbjælke til værktøjer

Brug en magnetisk stang til at organisere enhver form for skur. Denne idé om skurorganisation er længe blevet brugt til at opbevare standardværktøjer, og den er ideel til opbevaring af havearbejdsredskaber også. Bare sørg for at vælge en magnetbjælke, der er stærk nok til at indeholde de værktøjer, du ønsker at organisere, alt efter hvilken belægning du har.

Hæng en tavle til opbevaring af værktøj

hvordan man organiserer et skur: Pegboard til værktøjsopbevaring

En pegboard er en almindelig, men underudnyttet ide til opbevaring af skur. Ikke kun tillader en tavle let at finde og få adgang til hvert emne, men det frigør gulvet og optager næsten ingen ekstra plads. Når man sidder med begrænset plads i et lagerrum, er det vigtigt at finde ud af, hvordan man får mest muligt ud af hver tomme. Ved at ændre dine vægge med hylder kan du bruge mere plads til at frigøre dit gulv og få dit skur til at blive mere rummeligt end det er. For at bygge robuste hylder skal du klippe krydsfiner til at passe til overfladearealet. For at opbevare flere ting skal du gøre hylderne dybere eller konstruere hylder fra gulv til loft.