Sådan virker recovery boots

1720
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Kompressionsstøvler også kaldet recovery boots har længe været meget populære og meget brugte blandt professionelle sportsudøvere. Især cykelryttere har brugt dem flittigt i de store etapeløb. Ved at bruge kompressionsstøvler kan man restituere langt hurtigere, end ved almindeligt hvile. På den måde kan man blive hurtig klar til en ny hård etape.

Der er også flere andre sportsudøvere, der har brugt teknikken. Eksempelvis under slutrunder i fodbold, hvor der er kort mellem kampene, kan det være nødvendigt at restituere hurtigere end normalt.

Nu også til private

At professionelle har brugt dem, er altså ikke noget nyt. At private også har fået øjnene op for teknologien er nyere. Det skyldes både at der er flere der går mere op i deres træning, men også at de er i et prisleje, hvor mange kan være med.

Det er samtidig vigtigt at huske på, at de kan bruges til meget andet en restitution. Der er mange behandlingsmuligheder med dem, hvilket dækker over alt fra dårlig blodcirkulation til gigt og åreknuder.

Men hvordan virker de egentlig og hvordan bruger man dem? Det kan du se i denne video fra Optima Sport, der er blandt de førende forhandlere af recovery boots.