Sådan tjekker du dine vinduer

322
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Foråret er ofte tiden for mange af de store gør-det-selv projekter. Når vejret bliver lidt mildere og varmere, er det lidt sjovere at komme ud og arbejde. Hvis du mangler inspiration til, hvad du skal kaste dig over, så kig ud af vinduet. Eller rettere sagt, så kig på vinduet. Det kan nemlig være en rigtig god ide at tjekke om de er som de skal være.

Vinduerne i dit hjem er et af de steder, hvor du potentielt kan miste rigtig meget varme, og et af de steder, der kan være dyrt på varmeregningen, hvis alt ikke er som det skal være. Det er naturligvis især, hvis du har ældre trævinduer, at der er kan være store problemer. Dette kan være alt fra råd i træet eller til tætningslister, der skal udskiftes. Hvor råd i træet typisk betyder, at vinduerne skal udskiftes, er det lidt lettere selv at udskifte tætningslisterne (de kan købes her).

I videoen fra Bolius, kan du både se hvordan du tjekker dine vinduer, og hvad det er du skal kigge efter. Det er et projekt, der kan blive dyrt, hvis der er tale om udskiftning af vinduer eller træ. Er det blot tætningslisterne, koster det ikke alverden, og du vil kunne se det på dine varmeregning meget hurtigt.