Sådan slipper du af med alger på fliserne

1620
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du har en have og en fliseterrasse, så har du uden tvivl også oplevet, at fliserne med tiden er blevet grønne og fyldt med alger. Du har sikkert prøvet selv at kaste dig over det i håbet om, at det er lige til at vaske af. Du har sikkert også erkendt, at det det ikke nødvendigvis er et projekt som du bliver glad for.

Hvis man vil have et godt resultat kræver det udover det rette udstyr også, at man ved hvad man laver, da man nemt kan komme til at ødelægge fliser og lignende med en højtryksrenser, hvis man ikke ved hvordan man benytter en sådan med den bedste effekt.

I mange tilfælde vil du også finde ud af, at selvom med de rette redskaber, er der ingen garanti for at man får et resultat, som er tilfredsstillende. Da det kræver øvelse at blive god til at gøre tingene ordentligt og typisk er det ikke noget, man kommer til at gøre voldsomt mange gange, og derfor er det i sagens natur svært at få den nødvendige erfaring og øvelse.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du renser din terrasse for alger, har Westergaard Ejendomsservice lavet denne video, der viser hvordan deres folk gør det. Virksomheden yder fliserens til private og virksomheder, men har også speciale i tagrens, der typisk er væsentlig mere besværligt at kaste sig over selv, da det kræver lidt mere specielt udstyr end en højtryksrenser, hvis man vil have et godt resultat.

Som du kan se i videoen ovenfor, så behøver det ikke være svært, hvis man følger instrukserne og ellers har redskaberne i orden.

Der er også nogen der kaster sig over det med kost og grus der sliber algerne væk, dette er også en mulighed, men kræver udover en gevaldig mængde knofedt også meget gåpåmod og tålmodighed.