Sådan maler du én væg

2815
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man har en stue, der kan trænge til lidt nyt liv, er det meget populært at male en enkelt væg, i stedet for at male hele stuen. Dels fordi man får et farvespil ved kun at male en væg, og dels fordi det ikke er så besværligt, at skulle male en enkelt væg som at male en hel stue, da der er i sagens natur både skal langt mindre maling og tid til, da der ikke er så meget der skal dækkes af.

Der er mange der vælger en markant anden farve til den ene væg, end man har på de andre vægge og måske lader det matche møbler i stedet. Har man eksempelvis hvide vægge, og en grå sofa, kan det være en rigtig god ide at vælge en farve der er over i det grålige, hvilket giver en rigtig god effekt.

Forskellen ligger i kanten

Når man skal male en enkelt væg, giver det en god effekt hvis man har en meget skarp overkant eller kant i forhold til de andre vægge. På den måde bliver det meget mere tydeligt og skiller sig endnu mere ud. Samtidig ser det langt mere professionelt ud, og man slipper for at komme til at male ind på de andre vægge. Det behøver ikke være så svært at lave denne kant, og det er noget der rimelig nemt og bekvemt bliver klaret med en gang malertape.

I videoen herunder kan du se hvordan du får lavet en helt skarp kant, der får det til at ligne professionelt arbejde.

Desuden er det vigtigt at understrege, at det er essentielt du benytter en kvalitetsmaling, når du skal male. For det første holder en god maling bedre, end en billig gør. For det andet dækker den bedre, hvilket betyder du ikke skal male så mange gange, så du sparer tid ved at vælge en god fra starten. Du kan finde god maling her på Maler-Maling.dk

Det er desuden vigtigt at du vælger ne maling med den rette glans, så det passer til de andre vægge i rummet, og den ene væg ikke fremstår mere skinnende end de andre.