Sådan måler du op til gardiner

1838
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At skulle købe gardiner til et helt hus, er ikke kun en dyr affære, det kan også blive meget besværligt. Der er nemlig rigtig mange, der har problemer med at få målt korrekt, da det ikke er helt nemt at vide præcist hvor man skal måle, for at få de helt korrekte mål. Det hele store problem er, at hvis man måler forkert, får man naturligvis også leveret nogle forkerte størrelse, og bliver de lavet på mål, er der som regel ikke returret på disse.

Der er mange forhandlere af gardiner der tilbyder en gardinbus, hvor en professionel kommer ud og måler op til gardinerne, og dermed sparer dig for besværet ved selv at skulle gøre det. Dette er dog ofte forbundet med en pris.

Uniggardin der som navnet antyder det sælger gardiner, laver dem på de indsendte mål fra kunderne, og her er det meget vigtigt at disse mål bliver leveret korrekt, så kunderne bliver glade for deres køb, og derfor har de lavet en guide til hvordan man måler op til opsætning af gardiner. De tilbyder også gardinopmåling, men der er mange der gerne vil gøre det selv, med lidt kyndig vejledning fra en video.