Sådan leger du med dit barn

1890
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At få et barn er en kæmpe omvæltning i ens liv. Især første gang man får et barn, er det hele nyt og mange ting man gør, er for allerførste gang, og man kan nemt blive usikker på hvad man må gøre, og hvad man ikke må gøre.

Eksempelvis er der rigtig mange, der er lidt bange for at tumle for meget med deres børn, fordi de frygter, at de kan komme til skade. Man skal naturligvis altid være meget opmærksom på hvad det er, man gør, når man har med børn at gøre, men det er utrolig sundt for ens barn eksempelvis at slå kolbøtter og blive vendt på hovedet, da det er sundt for deres balanceevne på sigt.

Som forældre kan man dog let blive i tvivl om, hvad det så er der er godt, og hvad der er knapt så godt for barnet. Youtube er en kilde til stort set evig visdom, men det er desværre langt fra alt, hvad man ser, som er den endegyldige sandhed.

Den danske webshop Børn i Balance, der sælger motorisk legetøj til børn i alle aldre har lavet en række videoer om hvilke øvelser, man kan lave med sit barn eller børn, der er med til at styrke deres motorik, og dermed giver dem de bedste forhold til deres udvikling på sigt.

Herunder kan du se et eksempel på hvordan man kan slå kolbætter sammen med sit barn på mellem 9 og 12 måneder, hvilket er med til at stimulere dets sanser.

Du kan se meget mere på deres youtube kanal