Sådan kan du gå til psykolog, under Corona isolationen

261
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du lige som så mange andre, gik til psykolog, inden Corona krisen ramte Danmark, og lukkede hele landet ned – så er du sikkert allerede gået glip af en eller flere samtaler med din psykolog. Der har været rigtig mange samtaler, som i den her periode har været aflyst, hvilket har været hårdt for rigtig mange klienter – uanset hvad de har gået til psykolog for.

Men har dette egentlig været nødvendigt at aflyse alle samtaler? Ikke nødvendigvis. Det er klart at der skulle have været lukket for, at psykolog og klient kunne mødes fysisk, da det kan skabe en smitte. Men det forhindrer dem ikke i at tage deres samtale igennem et telefonopkald, og måske igennem et videoopkald. Det er der allerede en del psykologer som der har gjort brug af, og på den måde undgået en stor pukkel af klienter, som nu venter på en samtale.

Hvis disse online eller telefoniske samtaler, skal kunne finde sted, så skal disse forbindelser også være krypteret. Men den del af psykologvirksomhederne, som allerede anvender disse metoder, har også de programmer og software som der skal bruges til netop dette.

Det vil altså sige, at hvis du har valgt en psykolog som tilbyder online psykolog samtaler, så har dine samtaler måske ikke været så udsatte, som andre klienters har været.

Hvis du endnu ikke har kontaktet en psykolog, og ikke har ville gøre det pga. Corona krisen har stået på – så skal du ikke holde dig tilbage mere. Sørg blot at vælge en psykolog som kan give dig online psykolog samtaler, og så er du på vej til at få det psykisk bedre igen.

Der er f.eks. en Psykolog i Aalborg, som tilbyder online psykolog samtaler, men derudover tilbyder de også psykolog samtaler uden ventetid.