Sådan kan du få fat i billig maling

771
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Maling kan være utrolig dyrt, især hvis du skal have store mængder eller specialfarver. Du skal ikke spare penge ved at købe billige mærker, dårlig kvalitet eller en farve, du ikke er så glad for – læs i stedet med her og lær, hvordan du får fat i billig maling til dit projekt.

Pas på med mængderabat

Mængderabat kan også opnås med maling. Hvis du skal male hele dit hus og have flere liter maling, kan du få en billigere pris. Men pas på med, hvor meget du køber. Du sparer ikke penge, hvis du sidder tilbage med seks liter maling, der bare står og bliver dårligt. Sørg for at måle og regne, så du ved, hvor meget maling, du reelt har brug for, inden du køber. Du kan spørge en professionel til råds, inden du går i gang, eller søge efter hjælp og råd på nettet. Det kan ikke betale sig at købe billig maling, hvis halvdelen faktisk slet ikke er noget, du får brug for. Så hellere købe en mindre mængde til en højere pris pr. liter, men spare det samlede beløb.

Få billig maling gennem et malerfirma

Hvis du hyrer et malerfirma, kan du ofte få billigere maling gennem dem. Enten har de kontakter, de kan trække i, eller også har de særlige tilbud, du kan benytte. Nogle gange kan du lave særlige aftaler med et malerfirma, så malingen er inkluderet i prisen. Det er særlig praktisk, hvis du skal have malet med en almindelig farve som hvid, som kan fås i mange meget lignende nuancer. Her er specifikationerne måske ikke så vigtige, som hvis du for eksempel skal bruge en helt unik blå eller grøn farve. Skriv til dit lokale malerfirma og hør, om du kan få et tilbud.