Sådan introducerer du virksomheden med video

1628
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Når man som moderne virksomhed skal kommunikere til sine kunder, så er man i en konstant kamp med alt andet i denne verden. For som mulig kunde eller potentiel samarbejdspartner, er man konstant udsat for alverdens former for impulser, og hjernen har for længst lært at fravælge de impulser, den opfanger som værende markedsføring. Bannerblindhed og annonceirritation er symptomer på, at forbrugerne bliver kommunikeret alt for meget til, og derfor kan det være svært for kommunikerende virsomheder at træde i karakter og dermed opnå den ønskede opmærksomhed.

Netop derfor er det vigtigt, at virksomheder tænker sig godt og grundigt om, når de skal vælge den rette platform til deres kommunikation. Man skal tænke sig godt om og se på, hvem ens modtager er, hvilken kontekst de er i. Derudover skal man overvejer, hvad ens kommunikative budskab er, samt hvordan det bedst formidles.

For mange danske virksomheders vedkommende vil videomediet være oplagt. Og hvorfor er det så? Video er let tilgængeligt, det er nemt at forstå og det kombinerer både visuel kommunikation, samt tale.

Hvad er vores fortælling?

Når man som virksomhed kater sig ud i at kommunikere via video, kan man med fordel stille sig selv nogle spørgsmål. Hvordan undgår vi, at vores videoproduktion bliver endnu en video i mængden, og måske vigtigst af alt. Hvad er vores fortælling? Hvad gør din virksomhed unik, og hvorfor skal din kunder bruge dig? Måske skal du lade dine kunder være din fortælling. Det kalder man en case-video, og det er en rigtig god måde at få fortalt om andres fordele ved at bruge din virksomhed.

Et godt eksempel på godt eksekveret videokommunikation finder man hos den fynske maskinfabrik ASA-tor. ASA-Tor er eksperter indenfor CNC-fræsning, og har valgt at gøre brug af video til at fortælle om deres ekspertise indenfor CNC-drejning og fræsning.

Du kan se videoen her: