Sådan installerer du alarmsystem

1929
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er flere og flere danskere, der vælger at få installeret et alarmsystem i deres hus. Det er ikke som sådan fordi der sker mange flere indbrud end tidligere, men der er flere der ønsker der sikkerhed, der er forbundet med at have installeret et alarmsystem. Hvis man kigger på de lidt større og mest professionelle løsninger finder man blandt andre G4S og Verisure, der er blandt de største leverandører af private alarmsystemer.

Fælles for dem er, at man udover at betale en rimelig dyr installation, også betaler et løbende abonnement hver måned. Hvor meget prisen er afhænger af mange forskellige faktorer, så som størrelse på huset, hvilket typisk hænger sammen men hvor man sensorer man skal have installeret, hvor mange brandalarmemer, man ønsker i huset og lignende.

Der findes en lang række alternativer på markedet, der ikke kræver et dyrt abonnement, men er baseret på online løsninger, hvor man kan styre det hele fra sin smartphone. En af de løsninger hedder Sonar Plus (forhandles her), og som du kan se i videoen herunder, så er det noget, man selv meget nemt kan installere og være klar til at bruge.

En af de store forskelle på et system som dette, og så dem fra Verisure, G4S og lignende, er er at der ikke som udgangspunkt er nogen central tilkoblet. Dette betyder, at skulle der rent faktisk være indbrud, så får man besked, og skal så selv tage affære ved at ringe til naboer, politi eller lignende, da det ikke sker pr. automatik.

Vælger men eksempelvis løsningen fra den nævnte Sonar Plus, er det dog noget der kan tilkøbes, som en ekstra sikkerhed.