Sådan indbrudssikrer du hjemmet

1162
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De sidste par måneder har budt på utrolig få indbrud i de danske hjem. Corona virussen har ikke bragt meget positivt med sig, men hvis man skal pege på noget, så er det dog en af de ting. Mange har været hjemme mere eller mindre hele tiden, da de enten har været hjemsendt eller har arbejdet hjemmefra. Hvis der ikke har været nogen hjemme, så har der sandsynligvis været det hos naboen.

Indbrudstyve har med andre ord haft rigtig dårlige arbejdsbetingelser det sidste lange stykke tid. Politiet har derfor rykket ud ganske få gange til indbrud i de danske hjem. Nu er det værste af coronaen ved at være bag os. Det betyder også, at vi i højere grad vender tilbage til vores arbejdspladser og så småt begynder at være ude om aftenen igen. Det betyder også, at man begynder at se en stigning i antallet af indbrud.

Indtil videre er de danske grænser stadig lukket, hvilket kan være medvirkende til, at vi endnu ikke har set de helt store bølger af indbrud. I en del tilfælde har disse historisk været begået af bander der kommer fra andre lande.

Du ønsker naturligvis ikke at være en del af den statisik, der skal anmelde et indbrud. Det kan være svært helt at gardere dig mod indbrud, men der er dog stadig nogle tiltag du kan gøre, som måske gør det lidt mindre attraktivt, at bryde ind i lige netop dit hus. Det kan være alt fra, at der er lys der tænder, når man nærmer sig, til at have fået udskiftet sin lås til nyeste og mest indbrudssikre model. Der findes mange måde at indbrudssikre sit hjem. Du kan se nogle af dem herunder.