Sådan hænger du tapet op

1856
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du gerne vil have noget nyt liv i et rum, er der mange der vælger at male en væg eller at tapetsere den. Mens de fleste nok har en meget god ide om, hvordan man skal male, er det for mange lidt sværere at kaste sig over at tapetsere, da det kræver en smule mere viden om fremgangsmåde, hvis man vil have det bedst mulige resultat, hvor der ikke er luftbobler og lignende i tapetet, men det sidder helst fast og glat, som var det malet på.

Når man maler, skal man dække af med malertape og lignende, og så er det ellers bare at kaste sig ud i det, men når man skal tapetsere, er der en smule mere forberedelse end som så.

I videoen herunder kan du se en guide til, hvordan du bliver en haj til at hænge tapet op, så det bliver flot og du får et resultat, du kan være stolt af.

Tapet findes i mange forskellige afskygninger, og du kan finde et kæmpe udvalg på NiceTapet, og her finder du både mange forskellige former for tapet, wallstickers, fototapet eller lignende.

Tidligere var tapetsering næsten altid forbundet med en vis form for ærefrygt, da alle stort set har hørt om eksempler, hvor det er gået galt, og hvor resultatet ikke er blevet som forventet. Der er dog sket meget med udviklingen af tapet, og det behøver ikke længere være så besværligt, som det tidligere har været.

Hvis du har planer om at kaste dig ud i det, så se videoen herover og se hvad du skal være opmærksom på, inden du går i gang.

God arbejdslyst !