Sådan finder du den rigtige kontorstol

1711
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At købe en kontorstol er ikke noget problem, og der findes tusindvis af butikker der forhandler dem. At købe den rigtige kontorstol er dog en helt anden snak, det er nemlig meget vigtigt for komforten, at den både er korrekt i størrelsen i forhold til dig, og ikke mindst at den er indstillet rigtigt, så den passer til dig.

Inventarland der er en af landets førende forhandlere af alt inden for inventar til butikker, virksomheder og private, har også et af landets største udvalg af kontorstole. På deres youtube kanal kan man finde videoer til hvordan man indstiller en lang række af deres stole, så man er sikker på, at de bliver indstillet som de skal.

Se et eksempel her:

Ved at gøre dette yder Inventarland ikke blot en service til deres kunder, de kan også sørge for at de ikke behøver bruge tid på kunderne efterfølgende ved at svare på spørgsmål omkring produkterne.

Det betyder, at kunder får en god oplevelse ved at kunne blive instrueret i, hvordan de indstiller deres nye stol, samtidig med at Inventarland ikke kommer til at bruge mere tid end nødvendigt. Den investering der bliver brugt i at lave en video af et par minutters varighed er dermed så rigeligt betalt hjem.

Du kan se hele Inventarlands udvalg af kontorstole her