Sådan får du det bedre med dig selv

724
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Kunne du også godt tænke dig at få lidt mere selvtillid i din hverdag? Men synes du også, at det kan være lidt svært at tage dig sammen til at opbygge denne selvtillid? Vidste du, at selvtillid faktisk er ligesom en muskel, du kan træne, så du på den måde får mere og mere selvtillid. Derfor kan det være nødvendigt for dig hele tiden at øve dig i at være mere selvelskende, så du på den måde kan få det bedre med dig selv i sidste ende.

Glem ikke sexlivet

Noget af det som virkelig kan give dig selvtilliden igen er, at du får frigivet nogle af de glædeshormoner, som bliver frigivet ved sex. Så derfor kan det især være gavnligt både at øve dig i at blive god til sex, så du kan glæde andre ved dine evner, samtidig med at du kan få udløst nogle af de negative følelser omkring dig selv, som eventuelt sidder i din krop. Her kan du for eksempel prøve med en Fuck Me Silly, hvor du virkelig kan få fornemmelsen af en rigtig kvinde. Med en Fuck Me Silly kan du virkelig øve dig og blive rigtig god til sex. Samtidig er en Fuck Me Silly også super virkelighedsnære, så du får fornemmelsen af at please en ægte kvinde, så du kan lære alle de gode tricks. Der findes også en masse forskellige versioner af Fuck Me Silly, så du kan finde den version, som giver dig mest selvtillid. Mulighederne er uendelige.

Hvis alt andet fejler

Husk at det vigtigste er, at du kommer ud i marken blandt kvinderne. Så kan det godt være at du får lavet en masse fejl. Men de betyder ikke noget. Du øver dig og langsomt vil selvtilliden komme tilbage til dig igen.