Sådan dækker du et bord

920
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

I disse dage er det ikke de helt store fester, der bliver holdt. Fremtiden ser dog lysere ud. Vaccinationerne er i gang, smittetallene er på vej ned, og vi går varmere vejr i møde. Og ja, der kommer også en tid efter corona. En tid hvor vi igen kan se hinanden som vi vil, og hvor vi kan holde de fester som vi ønsker. Indtil vi så rent faktisk kan holde de fester, kan vi jo godt gå og drømme lidt om dem. Hvis man har en rund fødselsdag på vej, eller måske endda har planer om et bryllup eller lignende, kan det også være, at det e ved at være tid til at begynde planlægningen en smule.

Hvis alt går vel er vi danskere færdigvaccineret i slutningen i juni, hvilket betyder, at alle der vil vaccineret er blevet det. Når det sker, må det alt andet lige forventes, at vi mere eller mindre kan gå tilbage til en mere normal hverdag, selvom vi nok må indstille os på, at leve med covid i flere år, på den ene eller anden måde. Lige nu har vi godt tid til at gå og planlægge og sysle.

Herunder kan du finde inspiration til hvordan man dækker et bord i den helt klassiske forstand. Så er det bare at få indkøbt noget bordpynt og gå igang med at øve dig, til tiden kommer hvor man igen kan holde de dejlige fester, som vi alle går og savner.