Sådan bliver du en god sælger

1040
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du arbejder med salg, har du uden tvivl ofte været ude for at blive afvist, da den potentielle kunde ikke er interesseret i det du har at sælge. Det kan der være mange grunde til. Det kan være, at de ikke har råd til det du vil sælge dem, det kan være, at de kan finde det billigere andre steder, men det kan også bare være, at de ikke har brug det.

Det er nogle af de grunde der ofte nævnes som grundene til at et salg ikke lykkedes. Der er dog også den mulighed, at du ikke besidder de rette teknikker til at sælge produktet, hvilket der også kan være mange grunde til.

Heldigvis kan der være hjælp at hente, og selvom et kan se lidt sort ud, og virke som om du kun møder modgang, og du ikke har held med nogen salg, så betyder det ikke nødvendigvis at løbet er kørt for dig.

Det er meget muligt at du blot mangler at blive lidt inspiration til at komme videre, og eventuelt har brug for at få hjælp til at finde de rette redskaber frem, der kan gøre dig til en god sælger.

Danny Bærtelsen der står bag firmaet Salg & Fokus tilbyder denne form for rådgivning og undervisning i hvordan du kan blive bedre – og dette kommer ud fra hans egne erfaringer som sælger, hvor han netop kørte træt i det, og havde svært ved at lykkedes med salget, da det hele handlede om at skulle opnå budgetter.

I videoen herunder kan du mulighed nikke genkendende til nogle af de ting, der bliver sagt, og hvis du kan det, kan det være, at det var en god ide at søge lidt professionel hjælp.

Du kan finde mere info om salgstræning m.m på Salgfokus.dk