Sådan bliver du bedre til fodbold

2094
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du kan nok lige så godt indse, at du aldrig bliver Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo, når det kommer til dine boldfærdigheder. Det betyder dog ikke, at du skal holde op med at træne og øve dig, om ikke andet, så for at få lidt motion.

Det kan være svært at finde nogen, der har tid til lidt boldtræning, når du har tid, hvis du er et voksent menneske med et fuldtidsarbejde og lignende. Hvis du ellers har en have findes der faktisk en måde du kan blive bedre på. Et smart lille redskab ved navn kickback rebounder, som du kan sparke bolden ind på og få den retur.

Alle drenge der har spillet bold i deres liv, har naturligvis spillet mur og stået og skudt op af en væg. En kickback rebounder er det samme princip, men det er bare lige på et par niveauer højere, hvor måden bolden bliver spillet tilbage på, minder meget mere om at den blev skudt tilbage af en levende person.

De findes i mange forskellige udgaver, og koster alt mellem ca 1000 kroner det dobbelte, hvis du tager en af de almindelige udgaver, der blandt andet forhandles hos Only4Kids.dk

De findes også i nogle langt mere avancerede udgaver, der er beregnet til et mere semi professionelt brug til træning i fodboldklubber. Den enkle kickback rebounder er et redskab der uden tvivl kan give dig mange gode timer med at træne dine spark og afleveringer – også selvom du måske stadig ikke bliver Messi eller Ronaldo af den grund alene.