Sådan begynder du at eksportere til Tyskland

2322
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du har en webshop eller lignende der har stor succes på det danske marked, kan der være mange gode grunde til at overveje at begynde at eksportere til udlandet. Tyskland kan være meget nærliggende at vælge som land, man vil udvide til. Tyskland er uden sammenligning det største marked i Europa, og da det samtidig er vores landfaste nabo er der mange gode grunde til at starte med at eksportere eller på andre måder udvide sin forretning til at være på det tyske marked.

Hvis jeres virksomhed går med tanker om at begynde at eksportere, er der en lang række regler og skattemæssige ting man skal sætte sig ind i. Dels er der de danske, men der er især også en lang række love og regler i Tyskland, som det er vigtigt at kende og ikke mindst overholde. Medmindre man har en stor tyskkyndig juridisk afdeling, kan det være svært at sætte sig ind i det hele, men heldigvis findes der råd for dette.

Den danske virksomhed GermanTarget.com hjælper danske virksomheder med eksportrådgivning, så de ikke selv behøver sætte sig ind i det, men kan få hjælp til alle de væsentlige ting.