Oplev verden i dit sabbatår

1337
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes ikke én god grund til, at du ikke skal opleve verden i dit sabbatår.

Derfor får du her nogle gode grunde til, at du skal pakke rygsækken og komme ud på eventyr.

Du får ikke samme frihed igen, før du går på pension. Sabbatåret er en unik tid, hvor du oftest ikke har nogle forpligtelser, udgifter eller bekymringer. Du bestemmer helt selv, hvad du vil – du kan gøre lige, hvad du har lyst til. Når først du kommer i gang med studierne eller arbejdslivet, har du ikke samme mulighed for at hive flere måneder ud af din kalender til at opleve verden. I hvert fald ikke før du når pensionsalderen.

Du lærer rigtig meget om dig selv. Hvis du tør tage ja-hatten på og kaste dig ud i den forunderlige verden, vil du overskride dine egne grænser og få en bedre forståelse for andre mennesker og deres kultur. Du vil helt sikkert få et bredere menneskesyn, hvilket er en meget værdifuld egenskab at have – både som ung, voksen og gammel.

De oplevelser, du får i dit sabbatår, varer hele livet. Du vender hjem med en rygsæk fyldt med masser af erfaringer og minder. Om mange år vil du være ham eller hende med alle de gode historier, som kan underholde hele middagsselskabet igen og igen.

Det kan være en god idé at finde nogen at opleve verden med. Rejsebureauet Adventuredk er eksperter i at arrangere rejser for unge, der gerne vil opleve verden i deres sabbatår. Tjek deres rejsekalender og se, hvornår der er afgang til din drømmedestination. Du finder sikkert et væld af destinationer, der passer til dig i dit sabbatår. Husk, at Adventuredk har rejser i forskellige aldersgrupper. Det betyder, at du kan rejse med andre unge i alderen 18-30. Her vil du møde andre unge, der også holder sabbatår. Få mere sabbatår inspiration på deres hjemmeside.