Nassau satser stort på video

1453
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Den danske producent at garageporte Nassau, har gennem længere tid satset på deres videoindhold på deres hjemmeside. Noget af det bedste indhold man kan lave til sin hjemmeside er video, da det gør det hele mere levende.

Desuden er video langt mere delingsvenligt på sociale medier, eller hvis man skal sende noget til venner og bekendte, så selvom video er dyrere at producere end tekst, er der ofte givet rigtig godt ud.

Kundesupports forlængede arm

På deres hjemmeside kan man således finde en stor sektion, hvor man kan finde svar på alle spørgsmål man måtte have omkring opmåling og montage af portene. Dette gør det lettere for kunderne at klare en stor del af arbejdet selv, samtidig med at det sparer Nassau for en masse brugte timer i deres kundeservice, da man kan finde svar ved at se videoerne.

Der er mange virksomheder, der laver produkter, der potentielt kan give anledning til mange spørgsmål der benytter denne “teknik”, altså at få kunderne til at finde svar inden de kontakter virksomheden, da det kan spare mange ressourcer.

Hvis du er i tvivl om hvem Nassau er, så kan du se det i deres nyeste rekklamevideo her.