Når kampagnen er båret af video

1788
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Teleselskabet Call Me har i deres bestræbelserne for at opnå danskernes opmærksomhed kastet sig over en noget vovet kampagne, som havde alle forudsætningerne for at fejle. Men det modsatte er faktisk tilfældet.

Under parolen Tal Ordentligt har Call Me valgt at gøre det til deres mission at gøre tonen mellem os danskere lidt mindre hård. Kampagnen startede i 2012, og da viste en undersøgelse af næsten 80% af danskerne mente, at tonen var blevet hårdere i Danmark.

Hvordan taler vi til hinanden?

Derfor besluttede Call Me at tage skeen i den anden hånd, og påtage sig den opgave det er, at gøre os danskere mere opmærksomme på, hvordan vi taler til hinanden i hverdagen. De ville selvfølgelig også sælge mobiltelefoner; og du kan finde priser og tilbud på mobilabonnement ved Callme her.

“‘Tal Ordentligt’ kan jo mange ting. Man skal tale ordentligt til hinanden, men man bruger jo sin telefon til at tale i, og skal man have en ordentlig service, så fortæller kampagnen, at det får man hos Call Me. Det er effektfuldt og det er simpelt. Jeg er vild med det,” siger Jakob N.


Stor aktivitet

Hundrede tusinde skolebørn, tre hundrede danske husstande og mange flere danskere har nu været påvirker af kampagnen, som primært har været båret af video-indhold. Med budskabet om, at ordentlig tale er noget, man giver videre og som bliver værre over tid, har denne video for eksempel fået over 3 mio. visninger på Youtube.

Når budskabet bliver til virksomheden

Det interessante ved denne case er, at ikke kun eksternt har kampagnen haft effekt. Ifølge Callme’s egen blog har det påvirket samtlige ansatte i en sådan grad, at samtlige medarbejdere og virksomhedens kultur nu er gennemsyret af budskabet om at være den forandring i verden, man ønsker.

Det er både nobelt og imponerende at se, hvordan en videobåret kampagne kan påvirke omverden og organisation – det kunne faktisk lade til, at der faktisk er forandring efter denne videobåret kampagne.