Legetøjsside skal vise flere produktvideoer

1655
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mange fysiske legetøjsbutikker tilbyder at kunne prøve meget af legetøjet i butikken, inden det købes. F.eks. er det på mange legetøjsprodukter et lille hul i plastikken, hvor barnet kan trykke på en knap og høre hvilke lyde produktet kan afspille. Ligeledes hvis du køber en gåvogn, eller en bil som barnet kan sidde i, kan det tit afprøves i butikken. Her har mange online legetøjsbutikker en udfordring og bør lave flere spændende produktvideoer. Vi har taget et kig på nogle af de online butikker som det godt og mindre godt.

Mange sider som sælger alarmer online, har udarbejdet en god video som beskriver hvordan alarmen monteres og guider brugeren igennem. Ligeledes har en låsesmed på østerbro, Dencyklendelåsesmed.dk, lavet en god og brugbar video omkring udskiftning af nøgler. Se den her:

Mange legetøjsbutikker bør lære af andre brancher, hvis de skal følge med og overhale de fysiske butikker. Men hvorfor virker videoer så godt, og hvorfor skal legetøjsbutikker anvende dem? Vi har samlet et par bud:

  • En af de største fordel er at kunden får muligheder for at se hvordan produktet virker i praksis og eventuelt hvordan man samler tingene.
  • En anden stor fordel er at kunderne bliver inde på hjemmesiden i længere tid, for at se videoen, og det gavner rent faktisk SEO’en på den enkelte hjemmeside. Samtidig med at kunden bliver længere på siden, skaber videoer også blikfang, og dynamik på siden.
  • Tredje grund er at hvis du laver god video, få folk lyst til at dele videoen og dit budskab vil lettere gå viralt.

Vi har snakket med Jette fra Børn i balance, som sælger motorisk legetøj til børn i alle aldre. I 2017 vil de igang med at udvikle forskellige produktvideoer til flere af deres produkter, netop for at give de besøgende en bedre oplevelse. Samtidig er hun også overbevist om at med produktvideoer vil de opnå mersalg, og ovenikøbet vil sprede budskabet om deres produkter. Se mere på deres side www.boernibalance.dk