Lær at strikke hitter på Youtube

1475
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der findes stort set ikke det, der ikke findes en guide til på YouTube, og hvis man er ude på at finde sig en ny hobby, er det bare at kaste sig over den gigantiske videosøgemaskine. En af de ting der er begyndt at dukke flere og flere videoer op med de senere par år, er tutorials til hvordan man lærer at strikke.

Prøv bare at lave en søgning på “lær at strikke” og filtrer efter videoer, der er uploaded i indeværende år, og i skrivende stund finder du tæt på 1000 videoer. TV programmet “Den Store Strikkedyst”, har været medvirkende til at interessen for den hobby er steget stødt de senere år.

Gravede man dybere ville man uden tvivl kunne se, at der især er mange søgninger når programmet har været sendt. Det samme har man kunne se med at lave kager, hvor der det er væltet frem med DIY videoer om hvordan man laver de vildeste kager.

Den mest populære video med at lære at strikke har i skrivende stund mere end 130.000 visninger, hvilket siger lidt om hvor populært det egentlig er at strikke.

Så hvis du efter at have set denne video, har fået interesse for det ældgamle håndværk, er det bare at investere i noget garn og gå gang med maskerne.

Det er en tendens som kun ser ud til at stige, nemlig det med at vi gerne vil lære nye ting, men at vi vil lære dem i vores tempo, og ikke mindst, når det passer os, og her passer YouTube perfekt ind, da det tilbyder denne fleksibilitet.