Kom godt i gang med Yoga

1258
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du overvejer om yoga er noget for dig, er du bestemt ikke den eneste. Yoga er nemlig gået fra at være en absolut niche til at være en af de mest populære motionsformer her i landet. For godt tyve år siden var der lige omkring 1% der dyrkede yoga, i 2011 var det tal steget til 6% og det menes at tallet nu er på omkring 10%.

Grunden til at det er svært at sige med sikkerhed, er at der er rigtig mange der dyrker det i deres eget hjem. Dette er nemlig en af de helt store forcer ved yoga, nemlig at man kan dyrke det hjemme, og at det ikke kræver en masse udstyr for at komme i gang, ligesom det ikke kræver, at man er et helt hold, som man man spiller fodbold, håndbold eller lignende. Det kan gøres hjemme i stuen, lige når det passer dig.

Det eneste det kræver for at komme i gang, er at du har noget yogatøj, og en yogamåtte. Det kan anbefales at du køber noget specielt yogatøj (som dette), men du kan også bruge noget du allerede har. Det vigtigste er, at det er noget du føler dig tilpas i, og som du kan bevæge dig godt i. Derudover er der ikke andet end en yogamåtte du behøver for at være godt i gang. Måtten er for at beskytte knæ, hoved og lignende.

Hvis du har gået til yoga før kender du nok allerede en lang række øvelser, som du kan gå i gang med, og ellers får du en lang række rigtig gode øvelser i denne video, hvor det er forklaret hvordan du skal udføre dem på en måde så det er til at forstå.