Køreskole bruger video i deres markedsføring

1932
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Tip Top Trafik er Danmarks største køreskole. De har blandt andet køreskoler i Aarhus og København. Herunder kan du se en video, der anvendes i forbindelse med markedsføring af Tip Top Trafik:

På nuværende tidspunkt har den lige omkring 10.000 visninger, hvilket betyder, at der er omkring 10.000 potentielle kunder, der er blevet eksponeret for den. Det er god  markedsføring, som kun kan betale sig at få lavet.

Når først du har fået produceret din video, vil markedsføringen være stort set gratis medmindre du vælger at booste din video på den ene eller anden måde. Det kan eksempelvis være på Facebook eller på YouTube, hvor den kan vises som en reklame i starten af andre videoer. Prisen for dette afhænger af, hvor aggressivt du vil eksponeres.

Hvad koster det at få produceret en video?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, om du kan lave den selv, eller om du har brug for hjælp. De fleste har en telefon, der har et udemærket kamera, og det gælder sikkert også dig. Er det tilfældet, så kan du relativt nemt lave en video — men det er dog ikke sikkert, den kommer til at konvertere.

Det afhænger i høj grad af budskabet i videoen, samt hvor professionel den ser ud. Det skal helst gå op i en højere enhed, og derfor er det vigtigt, at der bliver udarbejdet en form for storyboard, inden du går i gang med at lave din video.

Hvis du ikke selv er ferm med et kamera, så bør du i stedet hyre nogle til det. Hvem du vælger, kommer i høj grad til at afgøre, hvordan din video kommer til at performe og konvertere. Undersøg derfor markedet godt, inden du vælger den virksomhed, der skal producere din video.