Hvad er KOL?

745
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste der ynder at putte en cigaret i munden og tænde den, ved godt at det for deres sundheds skyld ikke er et godt valg. Rygning er usundt, og der er der nok ikke mange delte meninger om, men hvad er det egentlig rygning gør ved kroppen?

Der er uden tvivl mange, der har hørt om rygerlunger og KOL, men hvad er det nu lige det rent faktisk er, og hvorfor er det rygning er så usundt for kroppen. Det kan du se lidt mere om i denne video, hvor Peter Qvortrup Geisling fortæller og forklarer om symptomerne på den frygtede sygdom.

Som du kan høre i videoen, så er det en sygdom der kan ramme alle, rig som fattig, dansker som udlænding, kvinde som mand. Ja, der er ikke nogen der kan vide sig sikker, hvis de vælger at ryge.

Som du også kan høre og se i videoen, så er det rygning på cigaretter, pibe og vandpibe der er årsagen til KOL eller rygerlunger. E-cigaretter er ikke fritaget for at være på listen over mistænkte ting, men de menes alligevel at være et langt mindre skadeligt alternativ til de andre, så hvis du overvejer at holde op med at ryge, så kan det være en god ide at hoppe over på e-cigaretterne inden du stopper helt.

Langt det sundeste er naturligvis at stoppe med at tage nogen som helst former for ting ned i lungerne udover frisk luft.

 

LEAVE A REPLY