Videoguides hitter på nettet

921
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En af de bedste måder at forstå en guide på er gennem video. Det har mange hjemmesider fået øjnene op for. Video er en rigtig brugervenlig måde at vise produkter og informationer frem på. Det er samtidig en rigtig god kundeservice, da kunderne stort set er selvhjulpne. En ting hvor videoer for alvor gavner, er i forhold til hjemmesidens synlighed. I og med video tiltrækker brugere, bliver kunderne ligeledes længere tid på siden, hvilket skaber troværdighed i Google. Men hvordan skal videoer rent faktisk bruges? Vi kommer med et par tips her.

En webshop som sælger et lidt kompleks produkt som f.eks printerpatroner, kan med fordel lave video guides til hvordan patronerne skiftes. En webshop som inkpro.dk der sælger blæk og printerpatroner på nettet har mere end 315.000 kunder tilfredse kunder. De er ved at få udviklet forskellige videoguides. De har indtil nu kun lavet denne ene video, som er en reklamefilm for selskabet.

Youtube virker stadig godt

Ved at uploade videoerne til Youtube, giver du Google mulighed for at indeksere videoerne hurtigt og enkelt. Ligeledes giver du andre brugere mulighed for at dele videoerne, og sprede budskabet. Den eneste ulempe ved Youtube er alle deres reklamer, og popup på videoerne. Når du uploader videoer til Youtube er det vigtigt at video informationerne bliver udfyldt korrekt. Felterne som titel, beskrivelse og tags, fungere ligesom meta beskrivelserne på et website. Både ved titel og beskrivelse er det vigtigt at inddrage de vigtigste søgeord. Fokus søgeordet bør, om muligt, placeres forrest i titlen. Beskrivelsen kræver ligeledes at fokus ordet går igen. Men her er det muligt at linke direkte til hjemmesiden. Det er vigtigt at Youtube kanalen og hjemmesiden spiller sammen, ligesom at der skal linkes fra hjemmesiden indtil Youtube kanalen. Tags fungere på samme måde som i gamle dage, da vi havde meta keywords. Her udfylder man med ord som henvender sig til emnet, og på den måde forstår Google, hvad videoen handler om.