Guide til din næste mobil

1811
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Mobilmarkedet er en jungle uden lige. Både med valg af abonnement, men særdeles også valg af model. Mange producenter laver forskellige guides til nye funktioner af på mobiler, og vi kender stort set alle til Apples Keynote, hvor der laves fantastiske produkt videoer til deres nye produkter. Men hvad virker og hvor kan du finde din næste guide eller produktvideo til din nye telefon? Læs med her

Der findes efterhånden mange sider som bedømmer og anmelder mobiltelefoner. Men du skal være på vagt, for der er mange som er sponsorerede af de forskellige producenter, og på den måde bliver test eller bedømmelses guiden ikke objektiv. Men større sider som f.eks mobil.nu, teleprisguide.dk osv., skal holde sig neutrale til produktet.

Anmeldelses videoer virker

Som forbruger bliver du bedst påvirket af andre forbrugere og det virker ikke overraskende bedst. Mobiltelefon salget i 2016 er netop blevet offentliggjort fra Yousee, og salgstallene for iPhone er flotte tal. Der ligger mange grunde til at Apples iPhone sælger så godt som de nu gør, men den måde som Apple brande sig på er helt klart en af de største grunde. De laver et produkt som er ekstremt brugervenligt, og på den måde bliver de enkelte kunder/brugere reklamesøjler for Apple. Mange Youtube brugere har fået øjnene op for den store interesse for netop iPhone. Det er både negative og positive anmeldelser af de forskellige iPhones, hvilket ikke kan undgås når Apple har den størrelse af virksomhed, som de er. På Youtube kan du nemt og enkelt se hvor populær de enkelte videoer er, ved at se hvor mange afspilninger de hver især har. Hvis du tager en populær Youtubekanal til test og bedømmelser af mobiltelefoner, som Mobil.nus, ses det tydeligt på antal afspilninger, at iPhone videoer er populære. Se selv tilbud, priser og bedømmelser af telefoner på mobil.nu egen Youtube kanal. Her kan du f.eks. se test og bedømmelse af iPhone 7 Plus: