Guide til at tjekke låsen

1702
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Låsesmeden dencyklendelaasesmed.dk har lavet en god og brugbar guide til hvordan du kan tjekke om din lås er sikker og om nøglen lever op til de rigtige sikkerhedskrav. Denne låsesmed har fået øjnene op for en god og solid markedsføring, af et produkt som eller ikke virker synderlig spændende. Men hvad gør dencyklendelaasesmed, som mange andre låsesmede ikke gør? Vi tager et kig her.

En ting hvor dencyklendelaasesmed.dk virkelig udskiller sig fra andre låsesmede er med hans grønne profil. Den cyklende låsesmed servicere sine kunder, som navnet siger, cyklende. Birger som er ejer af firmaet cykler rundt på hans blå Bullitt cykel og har alle værktøjer med på cyklen. For at kunne servicere kunden bedst muligt, har låsesmeden en ekstraordinær service, som tilbyder at kunden kan sende et billede fra sin telefon, hvorefter låsesmeden nemt og enkelt kan vurdere opgavens omfang. I 8 ud af 10 gange holder den aftalte pris, som er givet ud for billedet. Låsesmede hjælper med alle slags opgaver indenfor låseopgaver.

Udover smarte tiltag som at sende billeder af problemerne, har låsesmeden udviklet denne video guide, hvor kunderne kan vurdere som deres nølge og låse lever op til de rigtige sikkerhedskrav. Se guiden her:

 

En virksomhed med tankerne på det rette sted

Dencyklendelaasesmed.dk er en virksomhed som tænker over miljøet og kunderne er første priotet. Når man i første omgang høre at der bliver cyklet rundt til de forskellige opgaver, kan det lyde som en langsommelig process, men det er stik modsat i hovedstadsområdet. Den tætte trafik i byen, gør at mange holder i kø i mange timer om dagen. På en cykel i København, kommer man let og enkelt rundt. Låsesmed København

Hvis du skal have løse en låse opgave, så se videoen øverst i artiklen og hvis du vurdere at problemet ikke kan løses uden professionel hjælp, kan du roligt give Birger et opkald.