Gode grunde til at skifte til LED

904
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for særlig mange, af vi skal værne om vores jord og passe på miljøet så godt som vi kan. Der er mange måder at gøre dette på, og udover at man naturligvis kan spise mindre rødt kød, smide mindre mad ud, flyve mindre og køre færre kilometer i bilen.

En anden måde er at spare på dit elforbrug. Dette er både godt for klimaet, miljøet og ikke mindst for din økonomi. Hver kilowatt du sparer, er tjent. Det betyder nemlig at din elregning bliver mindre. Det store spørgsmål er så, hvordan du sparer på strømmen. Det er der igen mange muligheder for.

For det første skal du begynde at tænke over det. Sluk lyset i rum du ikke befinder dig i. Brug for og eftervarme i ovnen når du laver mad. Kog flere ting i samme gryde på en gang. Du kan sagtens koge kartofler eller pasta sammen med grøntsagerne og på den måde spare på energien (det giver også mere smag).

En anden ting der også kan være med til at spare dig for mange penge, er at skifte alle dine sparerpærer ud med LED pærer som disse. De bruger 4-5 gange så lidt strøm og holder i op til 4 gange så lang tid.

Herunder kan du se en video med gode grunde til at skifte til LED, hvis du gerne vil hjælpe miljøet og samtidig spare penge.