Enkle animationsvideoer er effektive

1819
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er flere og flere virksomheder, der har fået øjnene op for, at det er en rigtig god ide at  have en video der præsenterer ens virksomhed. Det er de færreste der gider læse en masse bevingede ord om en virksomhed, men der er mange, der gerne vil bruge et par minutter på at se en video.

At få lavet en virksomhedsvideo kan gøres relativt simpelt, som en enkel animationsvideo som denne for iStol.dk der sælger kontorstole. Det er en video der er indbydende og samtidig holder sig på lige omkring et minut hvilket gør at man gerne vil se den.

Animationsvideoer som denne kan laves for et relativt beskedent beløb, og behøver altså ikke være en stor udgift for virksomheden. Det kan være dyrt at lave en almindelig corporate video, hvor man skal have fat i dygtige fotografere, lydfolk og klippere, hvis man skal have det ønskede resultat, dette er lettere at komme om ved at lave en animationsvideo.

Det skal dog også siges, at denne type af videoer ikke nødvendigvis er den bedste løsning til alle former for virksomheder. Det er typisk en rigtig god ide for mindre virksomheder, der sælger ting, der ikke kræver alt for høj involvering.