Det skal du lave med dine venner i vinterferien

1392
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du og dine venner normalt har meget at se til hver især, kan det godt være svært at finde en dag sammen. Derfor kan I finde på en masse sjovt at lave sammen i jeres ferie, hvor I har mere tid. Men hvad skal I finde på at lave?

En stille og rolig eftermiddag

Hvis I er humør til at lave noget, hvor I bare kan slappe af sammen og hygge jer, kan I arrangere et filmmaraton. Her har I bare brug for hver sin dyne i sofaen, alle jeres yndlingssnacks og nogle gode film. Hvis I ikke kan blive enige om en film, så vælg hver sin og se dem alle. Hvis I bare ikke kan komme på en god film, så køb eller lej Jurassic Park lige her.

En kreativ og hyggelig dag

Vil I gerne være kreative sammen, kan I gøre det på mange måder. I kan alle sammen finde jeres gamle blade frem og være sammen om at sidde og lave fine collager. I kan også gå i køkkenet og være kreativ, hvis I bedre kan lide det. Her kan I forsøge at lave en helt ny ret eller finde et billede på nettet af en sej kage og forsøge at rekreere den.

En aktiv aften

Hvis I gerne vil ud af huset og lave noget, som I normalt ikke gør så meget, er der igen flere muligheder. I kan f.eks. arrangere en aften, hvor I alle skal ud og stå på skøjter. Herefter kan I tage ud på en café og nyde en kop varm kakao. Det vil blive en helt vildt hyggelig aften. I skal bare huske at tage godt med tøj på, når I skal skøjte, så det faktisk er muligt at nyde det i stedet for bare at fryse.