Bruder hitter på youtube

2122
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis man har et barn i en vis alder ved man også, at YouTube kan være et dejligt instrument, hvis barnet skal pacificeres for en lille stund (det er uhyre vigtigt, at barnet ikke kommer til at sidde alt for længe med en iPad, det da det kan være meget afhængighedsskabende).

Hvis man sidder og kigger barnet lidt med over skulderen, kan det være meget sjovt at følge med i, hvad der dukker op af tilfældige videoer, når dit barn sidder og klikker rundt mellem underlige tegnefilm med spider-man, videoer med modellervoks og lignende.

En af de ting der ofte dukker op, hvis dit barn ellers synes maskiner er sjove er videoer med diverse traktorer, gravkører og lignende af mærket Bruder, der er en kæmpe producent af netop dette. Rigtig mange af deres videoer har rigtig mange millioner views og det er med andre ord mange millioner kroner værd i markedsføring af lave disse videoer.

Man skal heller ikke fejl af, at det er en rigtig god forretning. For udover at det giver børnene lyst til at få legetøjet, så er videoerne med deres mange millioner afspilninger også med til at tjene penge hjem via annoncekronerne.

Det er med andre ord reklamer der tjener penge, og ikke kun koster dem, og det er uden tvivl noget mange virksomheder der sælger ting til børn kan have glæde af.

Umiddelbart var der nok også mange, der for 10 år siden ikke vile tro på, hvis man sagde, at videoer med modellervoks kunne få mange millioner views, uden at det sker noget videre i dem.