Apple fortsætter deres video stime

1582
0
SHARE

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Apple har millioner og atter millioner af tilhængere over hele verden, og selvom der naturligvis også er dem, der ikke lovpriser alle deres produkter, har de en imponerende skare af Apple addicts, der køber deres nye produkter hver gang, mere eller mindre uanset om der er ændringer eller ej.

Når Apple lancerer et nyt produkt, der er i den større ende som MacBook, iPhone, iPad eller lignende, gør det det altid ved stort anlagte Apple events, der bliver set af millioner verden over. Udover disse events har Apple også en tradition for at lave en masse reklamer for deres produkter, også selvom de er blandt de få, der rent faktisk nok ikke behøver alle disse videoer, da opmærksomheden omkring deres produkter i forvejen er så høj, som det er tilfældet.

Alene til deres nyeste iPhone model iPhone 7, er der lavet mere end 9 reklame videoer, der alle er set af millioner af mennesker på Youtube og andre videodelingstjenester. Ofte ville et selskab lave en enkelt eller to videoer i forbindelse med lanceringen, og så lade teleselskaberne stå for resten af annonceringen, men sådan er Apple ikke. Dels fordi de er verden førende producent på deres felt, og dels fordi der er rigtig mange, der vælger at købe deres iPhone uden mobilabonnement og derfor ikke bliver influeret af teleselskabernes reklamer.

Apple udsender med jævne mellemrum nye branding videoer af deres iPhone 7, og den nyeste kom for ganske få dage siden, og har fokus på de billeder man kan tage med en iPhone, hvilket er meget klassisk for Apple. Det er nemlig typisk for dem, at have en lang stime af videoer, der har fokus på forskellige ting, hvilket kan være med til at overtale kunderne til at det er en god ide at investere i den nye model.